WhatsApp Image 2017-01-23 at 21.19.45Producătorii acestui telefon s-au remarcat pe piață prin reclamă în social media și pe vanzările bazate pe precomandă promițând de la început smartphone-uri high-end la prețuri rezonabile. Și strategia a funcționat. Lumea s-a înghesuit la precomandă și a așteptat. Și noi am așteptat cu interes acest telefon și l-am primit de la QuickMobile.ro. Vorbim despre noul terminal One Plus 3T, care, dacă ne uităm la specificații este cel mai puternic smartphone din lume cu cel mai performant sistem de încărcare rapidă existent pe piață.

One Plus 3T are un ecran Optic AMOLED de 5.5 inch cu rezoluție Full HD si cu cel mai bun contrast de pe piață la lumina soarelui, contrast al ecranului care depășește și iPhone 7 pentru a avea o experiență video superioară. Sistemul de protecție este Gorilla Glass 4 care asigură rezistență la șocuri și zgârieturi. Telefonul vine și cu o folie protectivă deja aplicată pe ecran.

Telefonul funcționează cu cel mai puternic procesor mobil Snapdragon 821, procesor pe care îl regăsim și pe Google Pixel. Memoria RAM este una de 6GB ceea ce vă permite instalarea oricăror aplicații existente în Google Play, configurație care face din One Plus 3T cel mai puternic smartphone din lume la ora actuală. Veți putea instala jocuri care necesita foarte multe reurse cum este Asphalt 8 sau puteți rula chiar și 50 de aplicații în același timp. Detaliul acesta ne-a plăcut mult. Ca să ne convingem am făcut și un test Antutu Benchmark care îl plasează peste Samsung Galaxy S7 Edge și peste multe smartphone-uri de top cu Android.

La capitolul foto notăm că telefonul este dotat cu o cameră principală de 16 megapixeli cu senzor SONY și un stabilizator performant care permite utilizatorilor să obțină poze luminoase și clare. Pentru cei care vor selfie-uri foarte largi, camera frontală este de 16 megapixeli cu senzor Samsung si un unghi wide. Ecranul camerei principale este acoperit cu safir pentru rezistență sporită la zgârierturi.

Atuul telefonului stă totuși în sistemul de încărcare – Dash Charge, cel mai performant de pe piață, ce încarcă 60% din bateria telefonului în 30 de minute asigurând o autonomie de o zi. Bateria telefonului se încarcă 100% în 60 de minute.

Sistenul de operare pe care îl rulează OnePlus 3T este Android 7.0, ultima versiune lansată de Google. Memoria telefonului este 64 de GB fără posibilitatea de a o extinde cu ajutorul unui card microSD. Telefonul vine în două versiuni de memorie de 64 și 128 de GB.

Prețul lui OnePlus 3T este de 2.699 de lei daca îl iei din Romania cu garanție de 24 sau 439 euro, daca îl iei de pe site-ul producătorului. În acest ultim caz atenție însă: nu se asigură service-ul în România sau Europa de Est.

Nu exista comentarii.

Ai ceva de zis?