MWC 2017: Samsung a lansat noua Galaxy Tab S3 – GALERIE FOTO

Aseară am asistat la lansarea lui Galaxy Tab S3, tableta prin care Samsung a redefinit funcționalitatea acestui gadget transformând totul întru-un adevarat centru multimedia.

Fie că vrei să te joci, să desenezi sau pur și simplu să vezi un film, Galaxy Tab S3 îți oferă toatea astea printr-o experiență video și audio pe care nu ai mai întâlnit-o la o tabletă.

Galaxy Tab S3 dispune de un ecran Super AMOLED de 9,7 inci suportă conținut video în HDR (10 biți), oferind imagini realiste și culori profunde, dispune de Samsung Flow ce ușurează lucrul atunci când ești în mișcare, tehnologie ce utilizează verificarea biometrică și poate conecta două dispozitive mobile pentru transfer de fișiere și să nu uităm S Pen cu un design nou și un vârf cu dimensiuni mai reduse, de 0,7 mm, și o sensibilitate ridicată la presiune.

Tab S3 vine cu o cameră principală de 13 megapixeli cu autofocus, dar și o cameră frontală de 5 megapixeli pentru fotografii de calitate. Bateria poate susține până la 12 ore de redare de conținut video pentru noua tabletă Galaxy Tab S3 și poate fi utilizată împreună cu tastatura Pogo, fără a avea nevoie de încărcare separată sau alte operațiuni de conectare.

Samsung Galaxy Tab S3 aduce un nou nivel de divertisment pe dispozitive mobile, oferind o experiență de vizionare aproape de cea cinematografică prin redarea conținutului la rezoluție 4K pe ecranul Super AMOLED. În plus, aceasta este prima tabletă cu difuzoare AKG by HARMAN pentru o experiență premium. Cu ajutorul conținutului oferit de parteneri precum Amazon, utilizatorii se vor bucura de filme originale HDR.

Optimizată pentru jocurile video, Galaxy Tab S3 dispune de tehnologia Vulkan API pentru grafică superioară și Game Launcher pentru o interfață optimizată și o experiență personalizată sau posibilitatea de folosi moduri de joc care să permită un gameplay neîntrerupt.

Datorită stilus-ului S-Pen îmbunătățit, Tab S3 permite utilizatorilor să fie mai productivi, mai creativi și să facă mai multe lucruri simultan. Galaxy Tab S3 a fost dezvoltată astfel încât să crească productivitatea utilizatorilui, prin încărcare mai rapidă și o autonomie mai mare.

O abordare mult mai nostaligică a evenimentului Samsung de aseară puteți vedea pe blogul colegei mele Julia Nagy.

1 Readers Commented

Join discussion
  1. Pingback: Scoateți un creion și o …tabletă: Cum arată proaspătul Samsung Tab S3 – Julia Nagy 27 feb., 2017

    […] Scoateți un creion și o foaie de hârtie, era expresia de care îmi era teamă în școală. Noua generația va scoate creionul inteligent și tableta, pe bancă. Cei de la Samsung promit prin noua tabletă lansată la Barcelona experiența scrisului și desenatului pe hârtie. Tot Samsung Tab S3 se laudă că va oferi o experiență de cinema în fața ecranului AMOLED de 9,7 inch, cu 4 boxe incorporate. Vedeți  datele tehnice complete aici […]

Ai ceva de zis?