U 11, noua “armă” a celor de la HTC?

HTC anunţă un nou telefon din gama smartphone-urilor de top. Deşi mulţi se aşteptau că vârful de gama din acest an al celor de la HTC să fie U Ultra, se pare că s-au înşelat. Cei de la HTC anunţă data de 16 Mai ca fiind cea a lansării (sau cel puţin a prezentării) noului lor device.
De la HTC U 11 se aşteaptă lucruri destul de măreţe. Pe partea de hardware, cel mai preconizat procesor pentru U 11 este Snapdragon 835 (acelaşi ca pe S8 şi S8+). Ecranul ar fi unul de 5,5 inch în diagonală, cu o rezoluţie QHD (1440 pe 2560 de pixeli).
Legat de camere, cel mai probabil U 11 va avea o cameră principală de 12 MP şi o cameră secundară de 16 MP, iar ca memorii 4 sau 6 GB de memorie RAM cu 64 sau 128 GB de memorie internă.
Încă nu sunt alte informaţii cu privire la design, însă în clipurile care anunţă noul telefon, cei de la HTC folosesc des cuvântul “squeeze”, deci probabil vom putea debloca telefonul strângându-l puţin în mână, sau acţiona diferite funcţii şi aplicaţii prin apăsarea unei margini tactile de pe rama telefonului.
Alte lucruri pe care noul HTC le are sunt: senzor de amprentă, Quick Charge 3.0, NFC, 4G, Dual-Sim, dar şi certificarea IP 57.
Aşteptăm data de 16 pentru informaţii oficiale şi suntem curioşi ce noutăţi vor aduce pe U 11 cei de la HTC.

HTC U11

Nu exista comentarii.

Ai ceva de zis?