Ce se află în interiorul lui Samsung Galaxy S8?

Încep prin a spune că fac parte din categoria acelor oameni care ar desface multe lucruri ca să vadă cum funcţionează, dar mai ales ce se află în interiorul lor.
Deşi cu telefoanele e mai greu să faci acest lucru în ziua de azi (dar mai ales, ilogic din punct de vedere financiar), am vrut mereu să văd ce se află şi cum sunt piesele montate în cele mai noi smartphone-uri.
Zilele trecute am dat de un clip pe Youtube, clip în care am văzut ce se află în interiorul lui Samsung S8, şi mi s-a părut destul de interesant faptul că piesele se desfac ca nişte module, sau mai bine zis ca piesele dintr-un joc Lego ori Tetris. De asemenea, în clip observăm structura telefonului, componentele sau cum funcţionează stabilizarea camerei.
Pe autorul clipului îl cheamă “JerryRigEverything”, iar momentan clipul făcut de el depăşeşte un million de vizualizări. Printre clipurile lui mai sunt şi altele legate de S8, unul în care îi testează duritatea materialelor din care este făcut, iar altul în care curăţă capacul de sticlă din spate şi înlătura câteva componente, astfel încât telefonul rămâne funcţional, însă poţi vedea în interior, spatele fiind transparent.

Clipul lui se află aici.

1 Readers Commented

Join discussion
  1. Pingback: Cât de rezistent este HTC U11? | 19 iun., 2017

    […] pun la o asemenea încercare. Jerry însă, un american cu un canal de YouTube (de care v-am spus întru-un articol precedent), care testează destul de des calitatea şi duritatea telefoanelor şi materialelor din care sunt […]

Ai ceva de zis?