OnePlus 5, noul vârf de gamă al chinezilor de la OnePlus

OnePlus se pregăteşte în vara lui 2017 de o nouă lansare. Ei vor să aducă pe piaţă un nou telefon şi anume OnePlus 5. Deşi ultimul model a fost 3T, se pare că de această dată compania va sări peste numărul 4, în China această cifră fiind considerată una cu ghinion, cifră care poate însemna şi “moarte”.
După cum ştim, OnePlus 3T a stat destul de mult timp în topul telefoanelor cu Android în aplicaţiile de benchmark, deci avem aşteptări mari şi de la următorul telefon al companiei chineze.
Ce se preconizează că va avea OnePlus 5? Să începem cu procesorul, şi anume un Snapdragon 835 (procesor de top, care echipează şi Samsung S8).
Pe partea de camere, pe spate se aşteaptă prezenţa unei camere duale, care va fi situată cel mai probabil vertical, de 23 de MP, iar pe faţă o cameră de 13 MP.
Se pare că senzorul de amprente va fi situat tot pe faţă, sub un ecran cu o diagonală de 5,5 inch, cu o rezoluţie FullHD.
Pe partea de memorii, OnePlus 5 va fi un monstru; 6 sau posibil 8 GB de memorie RAM, cu 128 sau 256 de GB memorie internă.
Deşi nu cunoaştem alte detalii, OnePlus 5 va avea cu siguranţă Android 7 şi să sperăm că şi jack audio de 3,5 mm.
Rămâne să vă ţinem la curent şi cu detalii oficiale, atunci când acestea vor apărea.

1 Readers Commented

Join discussion
  1. Pingback: OnePlus 5, mai mic decât OnePlus 3T? | 5 iun., 2017

    […] probabil este a lui OnePlus 5. Dacă va întrebaţi ce specificaţii ar urma să aibă telefonul, vă reamintesc câteva dintre ele: procesor Snapdragon 835, pe spate cel mai probabil va fi o cameră duală, de 23 de MP, iar pe […]

Ai ceva de zis?