Museum of Senses, sau locul unde poți face poze extraordinare în București

Săptămâna trecută am fost în vizită la cel mai nou muzeu deschis în București, numit Muzeul Simțurilor.

Muzeul este foarte interesant de vizitat, însă ce mi-a plăcut cel mai mult (pe lângă atmosfera primitoare care te întâmpină încă de la intrare) este că ești încurajat să îți faci cât mai multe poze de-a lungul turului prin muzeu.

Cadrele sunt foarte bune, lumina este bună și ea, ba chiar la unele din exponate ai indicat un loc perfect din care să surprinzi cel mai bun cadru. O să încarc câteva din pozele pe care le-am realizat în muzeu, însă nu o să vă împărtășesc absolut tot ce se află acolo.

Legat de poze, trebuie să recunosc faptul că am avut ajutor și din partea telefonului cu care am surprins fotografiile (Huawei Mate 10 Pro).

Printre exponate, țin să va enumăr câteva foarte interesante, care mi-au captat atenția și în care am petrecut mare parte din timp: camera inversă-încăperea mea preferată pentru poze, alături însă de camera infinită, perfectă și ea pentru poze.

O altă atracție mare o reprezintă patul cu 1200 de cuie, pe care am stat însă destul de comod, ba chiar am putut controla cuiele foarte ușor cu puterea minții (după ce am prins aripi la propriu).

Tot la muzeu poți să faci haz de necaz de prietenii tăi pitici, în camera lui Ames, ori poți să admiri o mulțime de stereograme, unele care sigur te vor pune în dificultate și îți vor ameți simțurile.

Museum of Senses se află în incinta mall-ului AFI Palace Cotroceni și poate fi vizitat zilnic, începând cu ora 10, lucru pe care vă recomand să îl faceți.

2 Readers Commented

Join discussion
  1. Pingback: Gadget Girl în vacanță / Unde testezi telefoane și te distrezi cu și precum copiii - Julia Nagy 26 dec., 2017

    […] aș adăuga eu – de la Alex care a testat camera telefonului Huawei Mate 10 Pro. Vedeți aici ce a fotografiat el iar aici full review pentru Huawei Mate 10 […]

  2. Stanciu on 6 februarie 2018

    Aici exista un baiat mai ********* care stie doar sa înjure si sa caute scandal. Mare greseala ca l-au angajat!

Ai ceva de zis?