HTC va lansa U12 în curând

A venit timpul ca HTC să anunțe lansarea noului lor model printr-o metodă mai creativă.
Practic, afișul e format în mare parte din componentele noului U12 aranjate pe un fundal, peste acestea fiind adăugată dată lansării și anume 23 Mai.

Desigur, pe lângă U12, mai poate fi lansat și U12+, dar și U12 Life.

Am spus o metodă creativă deoarece componentele din poză ne dau câteva detalii importante. Mai precis, putem observa faptul că U12 o să aibă o cameră principală duală, formată din 2 module prezente în poză. În același timp, în partea de sus se află alte 2 module de camere mai mici, lucru care ne indică o camera frontală duală.

În legătură cu senzorii, camera principală va avea un senzor de 12 MP și un senzor de 16 MP (cu diafragmă f/1,5), camera frontală fiind de 8 MP + 8 MP. Ambele ar trebui să aibă stabilizare optică a imaginii.

Un alt lucru pe care îl putem observa este faptul că portul va fi USB-C, însă jack-ul audio pare să lipsească. Unul din zvonuri afirmă faptul că procesorul va fi Snapdragon 845, care să facă pereche cu memorie RAM de 6 GB (sau chiar 8 GB) și cu o memorie internă de 64 GB.

Sunt informații și despre ecran, care se pare că va avea o diagonală de 5,5 inch și o rezoluție QHD +, dar și despre baterie, cu o capacitate de 3,420 mAh.

Rămâne însă ca toate aceste zvonuri să fie confirmate sau infirmate pe data de 23 Mai.

Sursa:

Nu exista comentarii.

Ai ceva de zis?