Huawei P20 Pro – Unboxing și prime impresii

Pe 17 Aprilie Huawei a lansat în România noul telefon de top. Cu toate că seria P20 include 3 telefoane, P20 Pro este varianta de top și cea mai discutată, fiind desigur cea cu o cameră pricipală triplă.

Zilele acestea testez noul P20 Pro prin programul Orange SmartPhone Tester, program la care va puteți înscrie și voi dacă sunteți clienți Orange, pentru a testa cele mai noi device-uri.

În primul rând, să vorbim puțin de pachet. Huawei P20 Pro vine într-un ambalaj tradițional, dar în timp ce l-am deschis m-am gândit la fratele mai mic de anul trecut, P10, care avea un ambalaj interesant, ce se deschidea în laterale.
În cutie, pe lângă telefon am găsit suficiente accesorii: încărcător cu cablu de date, căști (pe USB-C), un adaptor USB-C la jack 3,5mm, manualele de utilizare și cheiță, o husă din silicon și desigur, să nu uit de folia de pe display, care protejează bine telefonul. Din punct de vedere al pachetului, sunt mulțumit (mai ales de folie și husă).

Care e prima impresie?

Trebuie să vă spun că modelul care a venit la teste este cel pe albastru, și arată foarte foarte bine. Deja v-am mai spus cum cei de la Huawei aleg culorile noilor telefoane, prin studii amănunțite, ținând cont de preferințele clienților, dar acest telefon arată demențial. Pe lângă culoare, amprenta este dată desigur și de camera triplă de pe spate.

Telefonul stă bine în mâna, îmbinarea dintre sticlă și ramă este realizată foarte bine, iar ecranul de 6,1 inch în diagonală și format de cam 19:9 îl face un telefon îngust, ce poate fi comparat din punct de vedere al dimensiunilor cu un telefon cu ecran de 5,5 inch în format tradițional de 16:9.

Senzorul de amprentă e plasat frontal, lucru care deși la prima vedere m-a nedumerit puțin, pentru că puteau să îl mute pe spate și să micșoreze mai mult rama, după câteva zile de utilizare a devenit foarte confortabil la utilizare. Senzorul este foarte rapid în deblocare și cam același efect îl are și deblocarea facială, care mi-a plăcut.

Inteligența artificială ajută, iar procesorul e Kirin 970, cu care m-am mai întâlnit pe Mate 10 Pro, un telefon foarte bun. Memoria RAM este de 6 GB, iar cea internă este de 128 GB, suficient spațiu pentru poze, muzică, filme și aplicații. Să mai zic de faptul că e dual-SIM?

Cât despre funcția cea mai discutată, am realizat deja o serie de poze cu camera triplă și trebuie să spun că își face treaba cu brio, ba chiar la unele cadre pachetul foto și inteligența artificială m-au impresionat, însă despre camera aș vrea să vorbesc într-un articol separat, pentru că merită niște atenție mai deosebită și încă supun cei 4 senzori la teste.

Până acum, telefonul se mișcă extrem de bine și fluid în aplicațîi, iar ecranul cu “moț” în partea de sus mă mulțumește, deși folosesc de mult timp primul telefon de pe piață cu un asemenea “moț”.

Pot puncta momentan un design plăcut, cu o culoare ce atrage toate privirile, o baterie bună, o fluiditate în jocuri și aplicații foarte mulțumitoare și o cameră care să ii lasă pe mulți impresionați.

Voi ce ați vrea să testez la noul Huawei P20 Pro, telefonul de top de la Huawei cu o cameră principală triplă?

2 Readers Commented

Join discussion
  1. Pingback: REVIEW Camera foto triplă Huawei P20 Pro | 12 mai, 2018

    […] ceva timp unboxing-ul telefonului și prima mea părere despre lelefon, pe care le puteți vedea aici, a venit rândul să scriu despre camera […]

  2. Pingback: REVIEW complet HUAWEI P20 PRO – WOW | 14 mai, 2018

    […] 3. Pachetul plin de accesorii. P20 Pro vine în pachet cu suficiente accesorii, printre care și o folie pentru ecran și o husă de protecție. Pentru unboxing și prima părere, puteți intra aici. […]

Ai ceva de zis?