OTTAVA prezinta S SC-C50 un nou sistem de boxe wireless premium

Cu ocazia târgului IFA 2018 din Berlin, Technics prezintă noul sistem de boxe wireless Premium OTTAVA S SC-C50.

OTTAVA SC-C50 oferă tehnologii acustice care asigură un sunet clar, cu un câmp sonor remarcabil de larg, toate acestea într-o dimensiune compactă. Tehnologia de calibrare în funcție de cameră permite plasarea liberă a boxelor pentru a vă bucura de muzică oriunde în casă. O experiență muzicală wireless cu adevărat avansată datorită compatibilității totale cu diverse servicii de streaming, capabilității de control vocal și integrării unor diferite surse de muzică.

Corpul unic în formă de arc găzduiește 3 drivere pentru frecvențe medii, 3 tweetere și 1 subwoofer, în timp ce boxele în unghi spre stânga și dreapta și o boxă centrală creează imagini stereo bogate și voci clare. Abordarea „corn pentru controlul directivității” pentru matricea frecvențe medii/tweeter elimină interferențele între difuzoare pentru a obține o directivitate largă. Construcția coaxială a difuzorului de frecvențe medii și a tweeter-ului asigură directivitate verticală cu mai puține perturbări de frecvență și datorită corpului compact.

Cele trei tweetere de 1,6 cm oferă sunet de înaltă rezoluție de până la 50 kHz. Acestea se combină cu un subwoofer cu cursă lungă de 12 cm orientat spre partea din față și cu un port drept și lung, cu diametru mare. În total 7 unități integrate în corpul rigid din fibră de sticlă produc un sunet puternic din amplificatorul pe 3.1 canale.

Compatibilitatea Google Chromecast si Google Assistant facilitează o mare varietate de servicii de streaming de muzică de la un smartphone, iar dacă utilizatorul nu are la îndemână o aplicație smartphone sau când mâinile sunt ocupate, muzica poate fi redată cu ușurință prin comandă vocală.

În plus față de redarea USB și intrarea analogică/optică, sistemul OTTAVA S SC-C50 acceptă Bluetooth, Google Chromecast, Apple Airplay, Spotify, Tidal și redarea în rețea, permițând redarea confortabilă a unor diverse surse de muzică de la o singură unitate.

Puterea totala a boxei este de 100W.
Sistemul premium de boxă wireless SC-C50 va fi disponibil în alb și negru de la sfârșitul lunii septembrie. Prețul de vânzare recomandat este de 749,00 Euro.

Nu exista comentarii.

Ai ceva de zis?