Samsung a lansat Galaxy A7, un telefon cu o cameră principală triplă

Samsung Electronics a anunțat ieri noul smartphone Galaxy A7, ultimul model al seriei Galaxy A. Cu o cameră principală triplă, un design elegant și caracteristici esențiale pentru viața de zi cu zi, Galaxy A7 este dispozitivul ideal pentru orice moment.

„Samsung se angajează să ofere inovații semnificative tuturor utilizatorilor din întreaga familie Galaxy, indiferent de cine sunt sau unde se află în lume. Așadar, suntem încântați să aducem noi caracteristici inovatoare seriei A cu Galaxy A7, un dispozitiv practic, dar puternic, care este construit pentru a vă ajută să vă faceți viața de zi cu zi atât convenabilă, cât și extraordinară”, a declarat DJ Koh, președinte și CEO al diviziei IT & Mobile Communications de la Samsung Electronics.
Galaxy A7 are un ecran Super AMOLED de 6 inch în diagonală, cu o rezoluție FullHD+.

Ce e interesant însă e faptul că A7 are o cameră principală triplă, formată dintr-un senzor de 24 MP, unul de 8 MP ultra wide și altul de 5 MP. Chiar sunt curios cum funcționează această camera. Desigur, un senzor de 24 MP echipează și partea din față a telefonului, care are și bliț, pentru selfie-uri luminoase și clare în orice moment al zilei, fără a avea grijă condițiilor luminoase. Mai mult, acum se pot capta selfie-uri cu efectul bokeh cu ajutorul Selfie Focus și se poate simula lumina profesională de studio cu modul Pro Lighting. Pentru o notă personală, puteți crea emoji AR sau adăuga filtre.

Un alt lucru interesant e faptul că A7 are un senzor de amprentă lateral.

Pe partea hardware, telefonul vine cu un procesor Octa-Core de 2.2 GHz, care face pereche cu o memorie RAM de 4 sau 6 GB și o memorie internă de 64 sau 128 GB.

De asemenea, telefonul are o baterie de 3300 mAh și vine cu Android 8.0 la bord.

Galaxy A7 vine disponibil cu Bixby, Samsung Pay și Samsung Health.

Samsung Galaxy A7 va fi disponibil în magazine începând cu prima săptămână din luna octombrie, în culorile albastru, negru şi auriu.

Nu exista comentarii.

Ai ceva de zis?