Panasonic dezvoltă două modele din noua gamă mirrorless full-frame

Panasonic Corporation a dezvoltat două modele ale sale din noua gamă mirrorless full-frame: LUMIX S1R și S1. Aceste modele sunt primele din lume care beneficiază de sistemul dual de stabilizare a imaginii (Dual I.S.) și care pot înregistra video 4K 60p/50p. Ca parte a seriei LUMIX S, Panasonic intenționează să le lanseze în piață la nivel mondial la începutul anului 2019.

Aceste camere sunt primele din lume care acceptă înregistrare video 4K 60p/50p și sunt dotate cu montura L de la Leica Camera.
În cei 100 de ani de la înființare, Panasonic a depus nenumărate eforturi pentru a contribui la obținerea unei vieți mai bune de către clienții săi din întreaga lume, răspunzând nevoilor lor. Dorind să creeze o nouă cultură foto în era digitală, Panasonic a lansat în 2008 LUMIX G1, prima cameră mirrorless din lume. De-a lungul celor zece ani care au trecut de atunci, Panasonic a continuat să fie lider în domeniu prin crearea de produse inovatoare, cum ar fi prima cameră din lume care acceptă înregistrare video 4K și camerele dotate cu sistem de stabilizare a imaginii Dual I.S., ce combină stabilizarea atât în interiorul corpului camerei, cât și în obiectiv.

Camerele dezvoltate sunt ușor de utilizat și sunt extrem de robuste, acestea fiind elemente esențiale pentru profesioniștii domeniului foto/video, încorporând totodată o gamă completă de tehnologii Panasonic bazate pe experiența de peste un secol în industria de electronice de consum și de zece ani în dezvoltarea camerelor mirrorless. Vorbim despre tehnologii digitale precum procesarea imaginilor sau a semnalelor digitale, tehnologie optică de top, de disipare a căldurii și multe altele. Combinația dintre acestea va oferi clienților o nouă valoare pentru înregistrările foto și video.

Caracteristicile cheie ale camerelor nou dezvoltate, LUMIX S1R și S1, sunt următoarele:
1. Oferă capabilități expresive de înaltă clasă, datorită noului senzor de imagine full-frame de 35 mm și a procesorului de imagine.
(Pixeli efectivi: aproximativ 47M pentru S1R și 24M pentru S1)
2. Prima cameră mirrorless full-frame din lume care permite înregistrarea video 4K 60p/50p.
3. Prima cameră full-frame din lume dotată cu Dual I.S., ce asigură realizarea de fotografii clare ale unor scene întunecate sau îndepărtate care anterior necesitau utilizarea unui trepied sau a unui alt echipament.
4. Un locaș dublu pentru carduri de memorie XQD și carduri de memorie SD, o premieră pentru Panasonic; și un ecran LCD pivotant, ambele contribuind la ușurința în utilizare și susținând realizarea unor fotografii și videoclipuri profesionale.
5. Montura tip L de la Leica Camera, fiind posibilă utilizarea obiectivelor interschimbabile care îndeplinesc specificațiile L-Mount ale partenerilor Leica Camera și Sigma. Expresivitatea este în continuare îmbunătățită prin creșterea opțiunilor pentru obiectivele interschimbabile.

De asemenea, Panasonic își va extinde gama de obiective compatibile din seria LUMIX S, dezvoltând peste zece modele până în 2020, inclusiv un obiectiv cu focala fixă de 50 mm/F1.4, un obiectiv cu zoom standard de 24-105 mm și un teleobiectiv de 70-200 mm.
Prototipurile noilor camere și obiective prezentate mai sus sunt expuse la Photokina 2018.

Nu exista comentarii.

Ai ceva de zis?