ADATA lansează stick-urile de memorie USB UD230 și UD330

ADATA anunță lansarea stick-urilor de memorie USB UD230 și UD330. Cu un design fără capac, pliabil și cu sistem de prindere pentru șnururi, lanyard-uri și brelocuri, noile modele sunt ușor de utilizat și sunt potrivite pentru persoanele active, aflate mereu în mișcare. UD230 funcționează în USB 2.0 și oferă până la 64 GB spațiu de stocare, în timp ce UD330 funcționează în USB 3.1 și vine cu o capacitate de stocare de până la 128 GB.

UD230 și UD330 sunt fabricate cu procesul Chip-On-Board (COB), care are ca rezultat mai puține părți individuale, astfel încât produsele sunt mai compacte. În plus, acest proces face ca drive-urile să fie mai rezistente la impact, apă și praf în comparație cu driverele flash realizate prin procesele tradiționale de fabricație. În ciuda dimensiunilor compacte, modelele UD230 și UD330 oferă o capacitate de stocare de până la 64 GB (UD230) și respectiv 128 GB (UD330), pentru a stoca mii de documente, fotografii, videoclipuri și multe altele.

Utilizatorii care achiziționează UD230 și UD330 pot descărca software-ul gratuit ADATA UFD to GO și OS to GO. UFD to GO este un software excelent și are multe caracteristici la îndemână, printre care No-Trace Browsing, compresia și protecția datelor cu criptare AES 256-bit și PC-Lock. OS to GO permite utilizatorilor să configureze unitățile ca platforme de instalare Windows 7, eliminând necesitatea de a boota prin DVD.

Nu exista comentarii.

Ai ceva de zis?