Orange România – cea mai rapidă rețea mobilă din țară conform rezultatelor comparative Speedtest Intelligence by Ookla

În ultimul timp, internetul a devenit foarte accesibil în țara noastră. Iar prin accesibil mă refer atât la costul acestuia, cât și la viteză. În acest sens, rețelele de telefonie mobila sunt în continuă căutare de avantaje pe care să le acorde clienților pe aceste 2 planuri.

De curând am aflat că premiul pentru „Cea mai rapidă reţea mobilă din România” este primit de către Orange, în urma confirmării rezultatelor testelor realizate de utilizatorii de rețele mobile din țara noastră, prin intermediul Speedtest by Ookla.

Rezultatele au fost obținute în urma măsurătorilor realizate de către utilizatorii români de telefoane cu sistemele de oprerare Android și iOS, care au intrat să verifice viteza de internet în prima jumătate a anului 2018. Au fost efectuate 746 575 de teste în aplicația Speedtest, de pe mai mult de 125.000 de dispozitive mobile compatibile LTE.

Testele realizate au arătat că Orange oferă cea mai bună experiență în utilizarea rețelei mobile în mari orașe din România, printre care București, Brașov și Timișoara.

Mai precis, conform rezultatelor emise de Ookla, Orange a obţinut un punctaj de 36.96, și a avut viteze medii de transfer de 41.09 Mbps pentru download și 15.78 Mbps pentru upload. Astfel, Orange a fost certificată rețeaua mobilă cu cele mai bune viteze de navigare pe internet din România, pe dispozitivele mobile.

Rezultatele vin ca o completare a faptului că nu cu mult timp în urmă Systemics PAB a acordat un certificat companiei Orange conform căreia aceasta a fost desemnată ca fiind cea mai bună reţea de voce şi date din România, potrivit studiului comparativ efectuat la nivel naţional în perioada iunie-iulie 2018.

În legătură cu costul și avantajele de care ziceam la început, un alt lucru interesant pentru utilizatori e faptul că până pe 9 noiembrie, toți clienții Orange pot profita de niște bonusuri pe care le pot castiga în aplicația mobilă 4G MegaHunt. Așa cum ii spune și numele, cu această aplicație, utilizatorii pot vâna in locuri publice bonusuri de net de 1-2 GB (până la cel mult 20 GB) sau vouchere în valoare de 10 euro, folosind și realitatea augmentată. Am testat și eu aplicația și am vânat pe stradă cam 6 GB, pe care i-am folosit fără probleme până de curând. Dacă sunteți clienți Orange, aplicația este ușor de utilizat și vă încurajez să o încercați.

Bonusurile de internet sunt valabile 30 zile pentru utilizatorii PrePay, respectiv o lună de facturare în cazul abonaţilor. Mai multe detalii puteți afla de aici.

Nu exista comentarii.

Ai ceva de zis?