Samsung A9 – Primul telefon cu 4 camere?

Samsung a anunțat lansarea noului Galaxy A9, un smartphone gândit special pentru cei care iubesc să exploreze, să surprindă momentul și să împărtășească în timp real experiențele pe care le trăiesc. Galaxy A9 aduce în premieră prima cameră foto cvadruplă din lume, fiind dotat cu funcții special concepute pentru a te ajuta să trăiești la maximum fiecare zi.

„Ca lider global în inovația smartphone-urilor, înțelegem cererea pentru tehnologie inovatoare, într-o lume care evoluează într-un ritm accelerat și în care comunicarea vizuală joacă un rol important. Bazându-ne pe experiența noastră în dezvoltarea celor mai bune camere de pe un smartphone, introducem din acest moment tehnologia de ultimă generație pe toate device-urile din portofoliul Galaxy, astfel încât să le oferim cât mai multor utilizatori oportunitatea de a experimenta inovația la cel mai înalt nivel. Suntem încântați să livrăm această promisiune și să lansăm tehnologia de vârf a camerei foto cu noul Galaxy A9”, a declarat DJ Koh, președinte și CEO al diviziei IT & Mobile Communication Samsung Electronics.

Galaxy A9 are o camera principala formata din 4 senzori: un senzor de 24MP cu F1.7, un senzor telephoto cu 2X zoom optic, de 10MP cu F2.4, un senzor ultra Wide cu 8MP si F2.4 si un alt senzor de 5MP cu F2.2. Camera frontala are un singur senzor, de 24MP cu F2.0.De asemenea, camera principala are si inteligenta artificiala.

Galaxy A9 are un ecran cu o diagonala de 6.3 inch, Full HD+, un ecran Super AMOLED cu o rezolutie de 1080 pe 2220 pixeli.
Din punct de vedere hardware, A9 vine cu un procesor Octa-core, de 2,2 GHz, care face echipa cu 2 variante de memorii: 6GB RAM si 128GB memorie interna + MicroSD Slot (până la 512GB), sau 8GB RAM cu 128GB memorie interna + MicroSD Slot (până la 512GB).

A9 vine cu o baterie de 3,800 mAh, ce asigură buna funcționare a telefonului pentru o perioadă îndelungată de timp.

Conceput pentru a-ți face viața mai ușoară, Galaxy A9 vine cu următoarele funcții: Bixby, Samsung Pay, Samsung Health și puteți profita de numeroasele beneficii multi-tasking oferite de smartphone, inclusiv de aplicația App Pair.

Galaxy A9 este conceput în trei culori unice: Caviar Black, Lemonade Blue și Bubblegum Pink. Fiind ergonomic și elegant, se potrivește perfect în mână și se simte extrem de confortabil, datorită spatelui realizat cu 3D Glass.

Galaxy A9 va fi disponibil în magazinele din România începând cu luna noiembrie.

Nu exista comentarii.

Ai ceva de zis?