Samsung Galaxy A9 – Primul telefon cu 4 camere, lansat în România

Ieri a fost lansat în România primul telefon cu 4 camere principale, Samsung Galaxy A9.

Lansarea a avut loc la Grădina Eden, un loc foarte interesant și primitor, chiar și în plină zi de toamnă. Atmosfera relaxantă și oamenii prietenoși fac întotdeauna o combinație reușită.

Vorbind acum despre telefon, A9 chiar mi-a plăcut. Un ecran Super Amoled cu o diagonală de 6,3 inch, un procesor Snapdragon 660, o memorie RAM de 6 GB și o memorie internă de 128 GB, ce poate fi extinsă cu până la 512 GB (cu un card microSD) fac deja din Galaxy A9 un telefon interesant. Vorbind însă de faptul că are o cameră cu 4 senzori, deja ar trebui să fie luat în calcul de orice om pasionat de fotografie.
Ajuns la senzori, trebuie să va zic faptul că cei 4 au: 24MP, cu f/1.7, 8 MP-fiind un senzor ultrawide cu f/2.4, 10 MP-un senzor telephoto, capabil de zoom optic 2X, cu f/2.4 și 5 MP, un senzor pentru efecte bokeh sau detalii și adâncime, cu f/2.2.

Camera frontală are un senzor de 24 MP, care se descurcă foarte bine.

M-am jucat puțin cu telefoanele de la prezentare, iar camera părea foarte promițătoare. Claritate, lumină și detalii bune. Însă aștept un A9 și la teste.

Alte lucruri pe care le-am sesizat și care mi-au plăcut sunt legate de faptul că A9 are port USB-C, cu încărcare rapidă și faptul că are jack audio de 3,5mm.

Am văzut A9 pe cele 3 variante de culori disponibile, însă trebuie să vă zic faptul că Lemonade Blue m-a cucerit. Dacă nu sunteți fanii culorii însă, puteți să alegeți și din Caviar Black și Bubblegum Pink.

Samsung Galaxy A9 este un telefon foarte interesant și care m-a făcut să îl aștept cu nerăbdare la review.

Până atunci, vă recomand să mergeți în magazine și să în vedeți și voi. Ce părere aveți despre A9, primul telefon cu 4 camere principale?

Nu exista comentarii.

Ai ceva de zis?