Mai aproape de acțiune cu noua  Panasonic Lumix TZ95

Săptămâna trecută Panasonic a lansat 2 noi camere. Una din acestea este Lumix TZ95, echipată cu un obiectiv LEICA DC VARIO-ELMAR cu zoom optic 30x. Lumix TZ95 este o cameră versatilă, de buzunar, fiind companionul perfect de călătorie. Cu senzorul său de înaltă rezoluție de 20,3 megapixeli 4K foto & video, fotografierea în rafală la mare viteză și alte caracteristici, TZ95 vă ajută să capturați momente incredibile ale vieții. Un monitor posterior pivotant și un nou ocular (Live View Finder) de rezoluție înaltă fac ca fotografierea cadrelor dorite să fie mai ușoară ca niciodată, de fiecare dată.

Caracteristici principale

Lumix TZ95 este echipată cu numeroase caracteristici avansate, toate gândite pentru a vă ajuta să obțineți cea mai bună fotografie.
Un obiectiv ultra-larg de 24mm (echivalent) este ideal pentru fotografierea peisajelor, în timp ce cu zoom-ul puternic de 30x aveți posibilitatea de a fotografia până la 720mm (echivalent). Puternicul stabilizator optic de imagine menține focusul fotografiilor compensând tremurul mâinii chiar și atunci când fotografiați la distanțe focale mari. Funcția Zoom Compose Assist vă ajută să urmăriți subiectele – foarte utilă atunci când acestea ies din cadru. Pentru a ține pasul cu subiecții rapizi, TZ95 fotografiază în rafală de 10 cadre pe secundă (AFS) și urmărește subiectul cu o rată de 5 fpc (AFC).

Alte specificații suplimentare cuprind și:
• Senzor de înaltă rezoluție 1/2,3-inch Live MOS cu o rezoluție de 20,3 megapixeli
• AF cu viteză foarte ridicată de aproximativ 0,1 secunde
• Fotografiere în format RAW și comenzi manuale, plus moduri complet automate pentru începători.
• Ecran tactil de 3,0 inch
• Ocular (Live View Finder) de rezoluție înaltă
• 4k Photo pentru a capta foarte ușor fiecare moment

Cu funcțiile încorporate de conectivitate prin Bluetooth și Wi-Fi, partajarea experiențelor cu familia și prietenii devine foarte simplă. Cu BLE (Bluetooth Low Energy), imaginile dumneavoastră pot fi transferate automat pe smartphone sau tabletă, pregătite pentru a putea fi încărcate pe paginile rețelelor de socializare. Funcția de etichetare GPS vine în sprijin pentru a nu uita niciodată acele destinații fabuloase de călătorie. În plus, odată ce ați conectat TZ95 la smartphone sau tabletă, puteți declanșa aparatul de la distanță – o funcție ideală pentru fotografiile de grup sau amintirile de vacanță.

Durata îndelungată de viață a bateriei de aproximativ 380 de declanșări este promisiunea TZ95, însă, dacă se întâmplă ca bateria să se descarce pe parcurs, aveți posibilitatea de a încărca aparatul de la USB, pentru un plus de putere indiferent unde v-ați afla.

Sursa foto:

Nu exista comentarii.

Ai ceva de zis?