Samsung anunță noua serie Galaxy A, Galaxy A50 și A30

Samsung a prezentat ieri noua serie Galaxy A, fiind vorba pentru început de două noi smartphone-uri, care încorporează inovațiile recente din industrie chiar și în portofoliul de smartphone-uri mid-range. Cele 2 telefoane sunt Galaxy A50 și A30.
„Ne-am luat angajamentul să oferim progrese semnificative utilizatorilor pentru o experiență mobilă mai bună, iar inovația începe cu noua serie Galaxy A. Oamenii schimbă modul în care se conectează, iar smartphone-urile lor trebuie să țină pasul. Noua serie Galaxy A aduce îmbunătățiri considerabile în ceea ce privește specificațiile esențiale care vin în ajutorul acestor interacțiuni, cu diferite opțiuni care să răspundă nevoilor lor în continuă schimbare”, declară DJ Koh, președinte și CEO al diviziei IT & Mobile Communications, Samsung Electronics.

Cu seria Galaxy A, utilizatorii pot experimenta ecosistemul Galaxy, prin intermediul serviciilor: Samsung Health, Samsung Pay, Bixby și multe altele.

Galaxy A50

Galaxy A50 are un ecran Infinity-U, o baterie mare și camere mai bune.
Ecranul lui A50 este unul sAMOLED, cu o diagonală de 6.4 inch și cu o rezoluție de 1080 pe 2340 de pixeli.

Dacă vorbim de specificații tehnice, A50 are un procesor de 2,3 GHz, o memorie RAM de 4 GB și o memorie internă de 128 GB.
La capitolul camere, A50 are o cameră principală triplă (cu inteligență artificială la bord): un senzor are 25 MP, un senzor are 5 MP și un alt senzor are 8 MP. Camera frontală este formată dintr-un singur senzor de 25 MP, ceea ce ar trebui să promita selfie-uri foarte reușite și clare.

Bateria lui Galaxy A50 are o capacitate de 4000 mAh.
Lucrul foarte interesant e faptul că Galaxy A50 are senzor de amprentă în ecran. În același timp, telefonul are încărcare rapidă și încărcare wireless rapidă, deblocare facială, precum și funcții ale asistentului Bixby.
A50 vine într-un design confortabil, subțire, în formă curbată, disponibil în patru noi opțiuni de culoare: Black, White, Blue și Coral.

Galaxy A30

Galaxy A30 ar trebui să fie cumva fratele mai mic al lui A50, deci ar trebui să vine la un preț mai mic și la specificații sub cele ale lui Galaxy A50.
Telefonul are aceleași dimensiuni că ale lui A50, cu același ecran, însă din punct de vedere al specificațiilor tehnice, lucrurile s-au schimbat. A30 are un procesor de 1.8 GHz, o memorie RAM de 3 sau 4 GB și o memorie internă de 32 sau 64 GB.
Lucrurile se schimbă și la capitolul camere, A30 având o cameră principală duală, formată dintr-un senzor de 16 MP și un senzor de 5 MP. Camera frontală are un singur senzor de 16 MP.

Bateria lui A30 are o capacitate de 4000 mAh, însă acesta nu mai vine cu senzorul de amprentă sub ecran, ci cu un senzor „clasic”. Încărcarea rapidă, deblocarea facială și funcțiile asistentului Bixby sunt și ele prezente.
Din cele două modele prezentate ieri de către Samsung, doar Galaxy A50 va fi disponibil în România, începând cu a două jumătate a lunii martie. De preț nu am aflat însă nimic.

Mie personal Galaxy A50 mi se pare un telefon foarte interesant, pe care aștept să îl testez. Voi ce părere aveți?

Nu exista comentarii.

Ai ceva de zis?