Review Avantree CK121 – receptor audio prin Bluetooth și car kit, 2 în 1

Avantree CK121 a ajuns la teste cu cele 2 car kit-uri wireless (10BS și Sunday Plus), despre care am vorbit aici.
A venit rândul lui CK121 să fie testat, acesta fiind un receptor audio prin Bluetooth cu microfon.

Cum arată?

Avantree CK121 este un mic receptor (gri cu negru) care îți poate transforma orice boxă cu cablu sau orice pereche de căști într-un dispozitiv cu Bluetooth. Ba mai mult, îl poți conecta și la mașină, dacă aceasta are intrare AUX și poți să îl folosești ca pe un car kit.
Am zis mic receptor în sensul în care CK121 are 5 cm lungime, pe 2,6 cm lățime pe 1,8 cm grosime și o greutate de 25 de grame. Practic, poți să îl porți în orice buzunar sau să îl depozitezi în orice mic spațiu.
Pe partea din față, device-ul are un singur buton cu funcții multiple: închis/deschis, play sau pauză, răspuns ori închis apel, precum si un mic LED. Pe laterala dreaptă are un buton pentru volum, pe laterala stângă intrarea AUX de 3,5 mm. În partea de sus are un microfon, în timp ce în partea de jos are un port micro USB, prin care CK121 poate fi încărcat.

Ce se află în cutie?

Pe lângă device, în cutie se mai află manualul de instrucțiuni, un cablu USB 2.0-micro USB, un cablu cu mufe aux 3,5 mm și un aux metalic, cu mufe de 3,5mm la ambele capete.

Cum te conectezi la receptor?

Conexiunea la receptor se realizează foarte simplu. Apeși timp de 2 secunde pe butonul principal, LED-ul de pe device luminează în roșu și albastru și te poțiconecta apoi la acesta. De la a 2-a conexiune, împerecherea se realizează automat. Ba mai mult, Avantree CK121 poate fi conectat prin Bluetooth la 2 device-uri simultan.

Cum se aude CK121 folosit drept car-kit?

După cum spuneam, dacă autovehiculul tău are intrare AUX îl poți folosi pe CK121 drept car-kit. Device-ul se aude destul de bine, el preluând doar funcția de microfon, apelul auzindu-se în boxele autovehiculului, însă dacă ai intrarea AUX în torpedou sau cotiera, vei avea nevoie să îl folosești pe CK121 cu cablu, ceea ce nu m-a încântat prea tare.

Care este autonomia?

Avantree CK121 are o baterie de 110mAh. Autonomia promisă este de 8 ore în redare sau 110 ore în standby. În realitate însă, am reușit să ascult muzică cu ajutorul lui CK121 cam 7 ore și jumătate. Pe de altă parte, încărcarea durează cam 2 ore și jumătate.

Pe final, Avantree CK121 este un device foarte interesant, ce poate fi folosit atât ca receptor audio, transformând orice boxă într-una cu Bluetooth, cât si drept car-kit, dacă mașina ta are intrare AUX. CK121 are un preț de 99 de LEI și poate fi achiziționat de aici sau aici.

Nu exista comentarii.

Ai ceva de zis?