Acer lansează notebook-ul Predator Helios 700

Acer a prezentat, în cadrul conferinței globale de presă next@acer ce a avut loc aseară la New York, două noi notebook-uri de gaming din seria Predator Helios. Ambele notebook-uri cu Windows 10 oferă tehnologii noi și design inovator pentru a oferi gamerilor un adevărat avantaj competitiv.

Noul model Predator Helios 700 are o tastatură HyperDrift unică, echipată cu mecanism de glisare, ce permite eliminarea fluxului de aer direct prin partea superioară a dispozitivului, permițând jucătorilor să ducă componentele hardware la cel mai înalt potențial.
„Continuăm să oferim performanțe de top, iar jucătorii se pot îndrepta către gama Predator Helios de la Acer pentru notebook-uri de gaming puternice și la prețuri accesibile”, a declarat James Lin, General Manager, Notebooks, IT Product Business, Acer Inc. „Noua gamă include modele inovatoare, moderne și fiabile, datorită tehnologiilor termice avansate care mențin temperaturile optime în timpul sesiunilor intense de joc.”

„Cu noile procesoare Intel Core din generația a 9-a am făcut un nou pas înainte în a oferi performanțe premium și caracteristici care alimentează cele mai bune laptop-uri din lume”, a declarat Steven Long, Vice President, Sales and Marketing Group, and General Manager, Client Computing Group sales, Intel.

Predator Helios 700 – Performanță extremă si design neconvențional

Noul notebook Predator Helios 700 este echipat procesoare Intel® Core™ i9 din a 9-a generație pentru performanțe overclockabile de top, plăci grafice NVIDIA GeForce RTX 2080 sau 2070, până la 64GB memorie DDR4 și Killer DoubleShot Pro cu Killer Wi-Fi 6 AX 1650 și E3000 – oferind până la de patru ori mai multă capacitate de transfer în medii dense decât rețelele wireless AC din generațiile anterioare.

Toată această putere face ca jocurile să ruleze fluid pe afișajul FHD IPS de 17 inchi, cu rată de refresh de 144Hz și timp de răspuns de 3 ms cu tehnologie NVIDIA G-SYNC. Cinci difuzoare și un subwoofer captivează utilizatorul și oferă un sunet bogat și realist.
Prețuri și disponibilitate

Notebook-urile de gaming din seria Predator Helios 700 vor fi disponibile în Europa din luna iulie, la prețuri începând de la 2,699 euro.

Nu exista comentarii.

Ai ceva de zis?