Acer își extinde gama Chromebook cu două noi modele premium, rezistente

Acer a prezentat în cadrul evenimentului anual next@acer două noi modele Chromebook: Acer Chromebook 715 și Acer Chromebook 714, concepute pentru a ajuta angajații să lucreze în cloud mai sigur și mai eficient. Ambele Chromebook-uri au un șasiu premium din aluminiu care oferă durabilitate militară (U.S. MIL-STD 810G), precum și un cititor de amprentă integrat și certificare Citrix Ready.

„Prin adăugarea unui șasiu premium durabil și a cititorului de amprentă integrat pe noile Chromebook-uri, Acer îmbunătățește securitatea și fiabilitatea acestor dispozitive”, a declarat James Lin,General Manager, Notebooks, IT Product Business, Acer Inc, IT Products Business at Acer. „Angajații de toate tipurile – din corporații, birouri medii și mici sau din mediul educațional – au nevoie de dispozitive fiabile și performante, care să le protejeze datele, să funcționeze impecabil și să arate excelent. Noile Chromebook-uri Acer se potrivesc perfect acestei descrieri.”

Protecție Premium: Design durabil din aluminiu cu cititor de amprentă
Noile laptopuri Acer Chromebook 715 și Chromebook 714 au un șasiu rezistent, din aluminiu, care arată bine pe un front desk, fiind ideale pentru companiile ce oferă servicii orientate către client, precum și în deplasare, alături de angajații care efectuează vizite la clienți. Designul rezistent oferă protecție militară (la standard MIL-STD 810G), astfel încât să poată rezista unor căderi de până la 122 cm și unei forțe de până la 60 kg. Șasiul din aluminiu anodizat face față uzurii zilnice, rezistă loviturilor și zgârieturilor, pentru a-și menține aspectul premium și elegant.

Touchpad-ul Corning Gorilla Glass permite o navigare ușoară prin aplicații, site-uri Web și proiecte. În plus, acesta oferă funcționalitate click-anywhere și este rezistent la zgârieturi și umezeală.
Pentru o protecție suplimentară, laptopurile Acer Chromebook 715 și Chromebook 714 dispun de un cititor de amprentă integrat.

Noul Chromebook 715 este primul Chromebook de pe piață care include o tastatură numerică dedicată. În plus, laptop-ul are tastatura iluminată.
Ecranul IPS de 15,6 inci permite vizualizarea mai multor aplicații la rezoluție Full HD 1920×1080. Acer Chromebook 715 are atât opțiuni de afișaj touch screen cât și standard display.

Acer Chromebook 714 are un ecran de 14” cu rame înguste
Clientii vor aprecia designul compact al Acer Chromebook 714 și ecranul Full HD de 14 inch. La fel ca modelul 715, Acer Chromebook 714 dispune de tehnologie IPS și are variante de ecran touch sau standard non-touch.

Noile dispozitive Chromebook 715 și 714 beneficiază de o durată de viață a bateriei de până la 12 ore, astfel încât acestea pot fi utilizate pentru o zi întreagă de productivitate. Ambele modele sunt echipate cu o varietate de procesoare, printre care se numără și Intel Core i5 și Core i3 din a 8-a generație, precum și opțiunile Intel Celeron și Intel Pentium Gold.

Noile laptopuri Acer Chromebook au un port USB 3.1 Type-C pe fiecare parte, astfel încât acestea să poată fi conectate la dispozitive și încărcate din partea cea mai convenabilă. Porturile pot fi utilizate pentru transferuri rapide de date, conectare la un display extern și pentru încărcarea altor dispozitive. Ambele Chromebook-uri au, de asemenea, și un port USB 3.0 și un cititor de carduri MicroSD.
Acer Chromebook 715 și Acer Chromebook 714 au Dual Band Wireless-AC 802.11ac/a/b/g/n 2×2, dar si Bluetooth 4.2.

 

 

Dock-ul opțional Acer USB-Type-C poate fi conectat printr-un singur cablu la noul Acer Chromebook 715 sau 714, transformându-l ușor în stație de lucru puternică, ce se pot conecta la ecrane externe, imprimante și multe altele. Acest suport de andocare convenabil și compact permite transferul video, audio și de date de mare viteză și păstrează biroul curat și ordonat.

Noile Chromebook-uri Acer funcționează bine cu soluția Google Chrome Enterprise care ajută companiile să gestioneze dispozitive la scară largă.

Prețuri și disponibilitate
Acer Chromebook 715 va fi disponibil cu 8GB sau 16GB DDR4 SDRAM și stocare eMMC de 32GB, 64GB sau 128GB. Noul model va fi disponibil din luna iunie, în zonele acreditate Chrome OS, la prețuri începând de la 599 euro.
Acer Chromebook 714 va fi disponibil cu 8GB sau 16GB of DDR4 SDRAM și stocare eMMC de 32GB, 64GB sau 128GB. Acesta va fi disponibil din luna aprilie, în zonele acreditate Chrome OS, la prețuri începând de la 499 euro.

Nu exista comentarii.

Ai ceva de zis?