50 de ani de Samsung Electronics – Lansare Samsung QLED 2019 în România

Aseară a avut loc evenimentul de lansare a noilor televizoare din seria Q de la Samsung. Evenimentul a avut loc la Muzeul de Artă Recentă, iar atmosfera a fost una relaxantă, specifică evenimentelor Samsung.

Am avut parte și de o defilare, iar la final, de un tur al Muzeului.

În 2019 Samsung a împlinit 50 de ani de la apariția primului TV Samsung (lansat în 1969), ba chiar am avut parte și de o comparație a celor 2 televizoare, puse față în față, despărțite însă de 50 de ani de evoluție a tehnologiei.

„Din 1969, când a fost produs primul televizor Samsung, am parcurs un drum marcat de o multitudine de inovații și premiere globale, iar toate aceste realizări au ajuns să fie recunoscute la nivel global. Astfel, în prezent, Samsung este în top 10 branduri din lume, lider în industria de tehnologie, iar de 13 ani numărul 1 la nivel global pe segmentul de televizoare”, a declarat Victor Armășelu, Director al Diviziei Consumer Electronics, în cadrul Samsung Electronics România.

Cum sunt noile QLED?

Noile televizoare arată foarte bine. Imaginile sunt superbe, ramele foarte subțiri, iar TV-ul merge plasat în orice cadru, astfel încât să se integreze bine.
În continuare îmi place telecomanda inteligenta, care a primit și un buton pentru Netflix, unul pentru Prime Video și unul pentru internet.
O altă noutate este că televizorul se conectează și cu produsele Apple, având AirPlay instalat.

Mie mi-a plăcut și faptul că în continuare TV-ul are un singur cablu de alimentare și conectare (numit One Invisible Connection), dar și faptul că Modul Ambient a fost păstrat și chiar dezvoltat, astfel încât poți seta diferite informații pe care să le afișeze televizorul pe ecran, atunci când e închis, îl poți integra foarte ușor în perete, făcându-l aproape transparent, sau că te poți bucura de diferite opere ale artiștilor pe televizorul tău închis.

În plus, am auzit de un pachet cu 8 beneficii cu care noul QLED vine la pachet:
1. Testare tip „try-and-buy”
2. Facilitare achiziție în rate fără costuri
3. Sistem soundbar premium inclus
4. Suport No-Gap inclus
5. Acces la conținut exclusiv VOD
6. Servicii de instalare și configurare gratuite
7. Asistență și suport extinse prin call-center
8. 10 ani garanție „No Burn In”

Noul QLED este dispobil în mai multe variante, de la 43 de inch, până la 98 de inch, atât la rezoluție 4K, cât și la 8K. Despre prețuri nu am primit vreun detaliu încă.

Nu exista comentarii.

Ai ceva de zis?