Bolt lansează versiunea de business

Bolt, cea mai mare platformă europeană de transport la cerere, a lansat Bolt pentru Business, un portal care le permite companiilor să achite și să administreze cursele efectuate de angajați în interes de serviciu.

Rando Rannus, General Manager Bolt pentru Business, a declarat: “Un număr tot mai mare de curse Bolt au loc în scopuri de afaceri, indiferent că vorbim despre mersul la serviciu sau despre graba de a ajunge la întâlniri cu clienții sau la aeroport. Cele mai multe companii încă solicită facturi de la angajații lor pentru a putea rambursa costul călătoriei. Bolt pentru Business ajută companiile să economisească timp și bani cu raportarea cheltuielilor individuale și documentele aferente. În loc ca angajații să adune și să raporteze individual facturile pentru călătoriile făcute prin intermediul firmelor de transport la comandă, clienții Bolt pentru Business vor avea toate informațiile despre cursele în interes de serviciu ale angajaților lor păstrate într-un singur loc, fără niciun efort suplimentar. Plata călătoriilor este, de asemenea, mult mai ușoară: în loc să rambursezi banii fiecărui salariat, plătești o dată pe lună prin intermediul unui card bancar al companiei sau prin transfer bancar.”

Pe noul website Bolt pentru Business, administratorii de cont pot seta reguli, pentru a controla cine și când poate face călătorii în scop de afaceri, ceea ce facilitează planificarea și asigură o imagine de ansamblu asupra costurilor de transport ale companiei.

Platforma le permite administratorilor de cont să stabilească și să personalizeze cotele de cheltuieli și numărul de curse care pot fi făcute de angajați. De asemenea, acestora li se poate cere raportarea scopului călătoriei înainte de începerea cursei. Platforma poate fi utilizată în egală măsură pe desktop și pe telefon mobil.

Bolt pentru Business este o aplicație disponibilă în peste 25 de piețe din Europa și Africa, inclusiv în România. Companiile se pot înregistra pe https://business.bolt.eu 

Nu exista comentarii.

Ai ceva de zis?