Iată cele 6 telefoane ale seriei Galaxy A

Samsung a prezentat ieri noile smartphone-uri din seria Galaxy A. Noua serie A aduce 6 telefoane foarte interesante pe piața din România, disponibile pentru bugetul fiecărei persoane: A10, A20e, A40, A50, A70 și A80.

Evenimentul de prezentare a avut loc la Société Gourmet, un loc foarte interesant și primitor, chiar și la orele dimineții.
Din ce am văzut, ideea cu noile telefoane din seria Galaxy A e că acestea vin să satisfacă atât cerințele clienților care nu au înclinații către tehnologie, cât și cerințele clienților care vor un telefon performant, interesant, la un preț mediu.

Galaxy A10 și Galaxy A20e par cele mai mici telefoane ale seriei, precum și cele mai ieftine. Ce mi-a plăcut însă la ele este ecranul, unul Infinity-V și Infinity-U, dar și camerele. Legat de A20e, am văzut că acest model are și încărcare rapidă, un mare avantaj pentru un telefon al cărui preț este chiar sub zona medie.

Galaxy A40 mi s-a părut un telefon care arată bine, axat puțin și spre fotografii bune, cu o cameră duală principală și optimizator de scenă cu inteligență artificială integrat.

Pe Galaxy A50 l-am testat timp de cam 5 săptămâni, iar aici puteți vedea părerea mea despre el. Mi-a plăcut însă să îl reîntâlnesc.

Galaxy A70 mi s-a părut un telefon cu un ecran foarte generos, de 6,7 inch în diagonală și cu camere interesante, destul de asemănător lui A50.

Atenția a fost axată însă pe Galaxy A80, pe care îl cam vânau toți la eveniment. Camera rotativă pare atracția principală, dar pe lângă a-ți face selfie cu aceeași cameră cu care faci și pozele principale, acest telefon are un eran la fel de generos ca A70, o baterie cu încărcare rapidă de 25W și sunet îmbunătățit. Sincer, abia aștept să îl primesc la review și să mă joc puțin pe un ecran foaaarte generos, fără margini, și să testez camera rotativă.

Vă las cu mai multe poze realiate ieri, la eveniment.

Nu exista comentarii.

Ai ceva de zis?