Acer lansează primul proiector din lume cu mod auto-portret

Acer a anunțat la Berlin noile proiectoare wireless LED portabile C250i cu orientare multi-angle, fără stand și cu primul mod auto-portret din lume, pentru a oferi utilizatorilor o modalitate facilă de a proiecta conținut de pe smartphone, oricând și oriunde.
„Cu C250i, Acer continuă să aducă produse inovatoare pe piața de proiectoare.”, a declarat Victor Chien, Președinte Digital Display Business, Acer Inc. „Noul model se caracterizează printr-un design creativ, care permite proiecția din mai multe unghiuri, fără stand sau trepied, dar și un mod unic auto-portret pentru partajarea conținutului de pe smartphone.”
Proiectare din unghiuri multiple, oricând și oriunde.

Spre deosebire de alte proiectoare limitate la proiecții orizontale, C250i acceptă proiecția din unghiuri multiple, fără stand, datorită designului său unic. Acest design este elegant, economisește spațiu, oferind utilizatorilor flexibilitate deplină pentru proiectarea conținutului de pe ecran pe pereți, tavane și pe orice suprafață dorită, fără a necesita un stand sau un trepied. Odată instalat, utilizatorii pot roti proiectorul pentru a găsi cel mai bun unghi pentru vizualizarea conținutului pe perete sau tavan; orientarea verticală acceptă proiecții orizontale pe perete și activează modul auto-portret. Acest mod inovator permite utilizatorilor să proiecteze fără fir sesiuni video, utilizând întreaga suprafață de proiecție, fără zone negre în lateral. Creat pentru flexibilitate deplină și pentru utilizare zilnică, noul C250i, cu setul de funcții cu care este dotat, îi va impresiona chiar și pe cei mai avansați utilizatori.
C250i oferă imagini de înaltă definiție 1080p și o durată de viață a bateriei de până la 5 ore, după o singură încărcare. Atât utilizatorii Android cât și cei iOS se pot conecta la C250i fără fir, pentru o experiență fără cabluri și fără efort. Difuzoarele Bluetooth integrate ale proiectorului sunt evaluate la 5 watt, oferind un sunet de cea mai bună calitate la vizionarea de filme sau emisiuni TV.

Pe lângă conectivitatea wireless, Acer C250i oferă și un port standard HDMI pentru conectarea și vizualizarea conținutului pe un laptop sau computer. Porturile USB Type-C și Type-A acceptă ieșire video pentru smartphone și PC și sunt 100% plug and play, astfel încât nu este nevoie de software sau drivere suplimentare. Portul USB Type-A permite redarea multimedia directă de pe o unitate USB, pentru o experiență de proiecție incredibil de elegantă și fără PC.
Prețuri și disponibilitate
Acer C250i va fi disponibil în EMEA din luna ianuarie a anului următor, la prețuri începând de la 539 euro.

Nu exista comentarii.

Ai ceva de zis?