Xiaomi a lansat Redmi Note 8 Pro în România

Xiaomi a lansat miercuri în țara noastră noul Redmi Note 8 Pro, un telefon cu specificații foarte bune, dar cu un preț din zona medie.
Evenimentul a avut loc la Arcub București, iar din punctul meu de vedere a fost unul foarte bine planificat, cu o atmosferă degajată. După o prezentare puțin cam lungă, dar interesantă, fiind prima prezentare oficială Xiaomi din Romania, am putut să luăm contact cu produsele. Spun produse pentru că pe lângă telefon, Xiaomi a prezentat și un aspirator, dar și un bec inteligent.

Pornind cu Redmi Note 8 Pro, accentul a fost pus pe pachetul de camere, acesta având o configurație de 4 senzori foto, primul senzor având o rezoluție de 64 MP. Xiaomi spune că pozele realizate astfel pot fi imprimate în fotografii de până la 3,26 m înălțime. Pe timp de noapte, funcția Super Pixel 4 în 1 combină 4 pixeli în 1, pentru ca fotografia să se bucure mai multă lumină. Al 2-lea senzor foto are 8 MP, acesta fiind unul ultra wide, cu un câmp de 120 grade. Al 3-lea senzor are 2 MP, acesta fiind unul macro, pentru fotografii clare de aproape. Cel de-al 4-lea senzor este unul de 2 MP, fiind un senzor de adâncime.

Camera frontală are un senzor de 20 MP, plasat in partea de sus a ecranului, într-un notch de tip waterdrop (sau dot drop).
Pachetul de camere ar trebui să fie unul foarte bun, iar combinat cu inteligența artificială pe care telefonul o are, acesta ar trebui să surprindă fotografii foarte bune.

Din punct de vedere al ecranului, acesta este unul cu o diagonală de 6,53 inch și o rezoluție FullHD+. Raportul ecran-corp este de 91,4%. De asemenea, atât ecranul, cât și partea din spate sunt protejate de Gorilla Glass 5.

Din punct de vedere hardware, Note 8 Pro are un procesor MediaTek Helio G90T, de 2,05 GHz. Răcirea este una cu lichid, pentru a ține telefonul la o temperatură joasă în timpul sesiunilor de gaming. Din punct de vedere al memoriilor, Note 8 Pro vine în 2 variante: cu 6 GB RAM și 64 GB memorie internă sau cu 6 GB RAM și 128 GB memorie internă.

Bateria lui Note 8 Pro are 4500 mAh, fiind una cu încărcare rapidă de 18 W, prin USB-C.
De asemenea, telefonul are și NFC, senzor IR (și va putea fi folosit ca telefomandă), dar și jack de 3,5 mm.
Legat de variante, Redmi Note 8 Pro este disponibil în 3 variante de culori: Mineral Gray, Forest Green și Pearl White.

Legat de preț, acesta pare foaaarte bun pentru ceea ce oferă telefonul: în varianta de 6 GB RAM și 64 GB memorie internă, Xiaomi Redmi Note 8 Pro va costa 1199 Lei, iar în varianta cu 6 GB RAM și 128 GB memorie internă, Xiaomi Redmi Note 8 Pro va costa 1299 Lei.
Mai mult, în data de 16 octombrie, timp de 24 de ore va avea loc o vânzare la preț redus, pe eMag si în magazinul Mi Store din București, în care Note 8 Pro va avea un preț mai mic cu 100 lei decât în mod normal (valabil pentru ambele variante).

Aspiratorul Mi
Ajungând la Aspiratorul portabil Mi, acesta este unul care poate fi folosit cu o singură mână și care mi s-a părut foarte compact și atractiv. Se pare că are o tehnologie cu 9 cicloni, motorul nu are perii, are un sistem de filtrare în 5 trepte (și blochează până la 99,97% din particulele de praf) și vine echipat cu 4 capete de perii multifuncționale. Autonomia bateriei este de 30 de minute, acestea fiind suficiente pentru a curăța o suprafață de până la 160 de metri pătrați.
Prețul aspiratorului Mi este de 1099 de Lei.

Becul LED inteligent Mi
Al 3-lea produs lansat de Xiaomi este becul inteligent Mi, care consumă 10 W și emite 800 de lumeni. Culorile oferite sunt în jur de 16 milioane, acestea putând fi schimbate în aplicația Mi Home (dar și Google Assistant, Amazon Alexa, Apple Home Kit). De asemenea, becul are comenzi vocale, iar potrivit estimărilor făcute, la o utilizare medie de 6 ore/zi, becul poate rezista până la 11 ani.
Becul inteligent Mi vine într-un pachet format de 2 bec-uri, unul alb și unul colorat, la un preț de 179 de Lei.

Abia aștept să testez noul Xiaomi Redmi Note 8 Pro și să revin cu un review complet.

Nu exista comentarii.

Ai ceva de zis?