Samsung dezvăluie la Interclima 2019 noua gamă Wind-Free de aparate de aer condiționat operate prin intermediul inteligenței artificiale

Samsung Electronics Air Conditioner Europe B.V. (SEACE) anunță că va prezenta, la Interclima 2019 la Paris, în premieră mondială, o clasă complet nouă de aparate de aer condiționat cu montaj pe perete cu refrigerant R32, dotată cu tehnologia de răcire unică Wind-Free și cu noi funcții inteligente.
Interclima este una dintre expozițiile de referință în Europa pentru domeniul soluțiilor de climatizare și încălzire.

Tehnologia de răcire Wind-Free
Samsung a introdus pe piață primul aparat de aer condiționat cu montaj pe perete dotat cu tehnologie Wind-Free, în Europa, în 2017. Aparatele de aer condiționat dotate cu tehnologie Wind-Free urmează un mod de răcire în trei etape. În prima etapă, temperatura este scăzută rapid în modul Răcire rapidă. În al doua etapă, folosește o funcție de dezumidificare pentru a seta nivelul optim al umidității. În final, când este atinsă temperatura dorită, modul de răcire Wind-Free este activat pentru a menține aceste niveluri și a oferi un nivel de confort ideal.
În Modul de răcire Wind-Free, aerul proaspăt este distribuit delicat și uniform prin mii de micro-orificii, creând o atmosferă fără curenți de aer, de tip „Still Air”. Le permite oamenilor sa trăiască, să lucreze și să se relaxeze în mod confortabil, fără a simți rafale neplăcute de vânt rece.

Funcționare inteligentă
Noua gamă Wind-Free optimizează de asemenea și procesul de răcire cu funcția sa AI (Inteligență artificială) de Auto răcire, permițând consumatorilor să folosească mai eficient aparatul lor de aer condiționat. Auto răcirea prin intermediul inteligenței artificiale analizează mediul ambiant, temperaturile și modurile de răcire preferate de utilizator, și chiar și atmosfera mediului exterior pentru a trece automat la cele mai adecvate setări.
Are încorporat un Senzor de detectare a mișcării (MDS) care urmărește mișcările utilizatorului pentru a răci în mod eficient, evitând în același timp risipa de energie. Senzorul poate detecta când nu există niciun utilizator în cameră, schimbând automat setările aparatului de aer condiționat pentru a crește ușor temperatura sau a trece în modul standby.

Eficiență energetică sporită
Noua generație de aparate de aer condiționat Wind-Free cu montaj pe perete utilizează noul compresor auxiliar Digital Inverter eficient energetic al Samsung, permițând consumatorilor să mențină temperatura dorită, reducând în același timp consumul de energie. Noul compresor auxiliar Digital Inverter este dezvoltat pentru a ajuta la menținerea temperaturii interioare într-un mod eficient și fără a trebui deschis și închis aparatul în mod repetat. Aparatul de top al gamei Wind-Free vine cu o etichetă energetică A+++ atât pentru SEER cât și pentru SCOP, cea mai înaltă clasificare energetică posibil în Europa.

Disponibilitate
Noua clasă de aparate de aer condiționat cu montaj pe perete cu refrigerant R32 de la Samsung va fi disponibilă din primul trimestru al anului 2020. Cu noua clasă de aparate, Samsung își va reînnoi oferta completă de aparate de aer condiționat cu montaj pe perete. Majoritatea aparatelor vor beneficia de îmbunătățiri tehnologice similare și vor prezenta un design nou similar cu o siluetă dreptunghiulară și netedă, pentru a se încadra armonios în orice spațiu. Mai multe informații detaliate cu privire la produs sunt planificate a fi făcute publice spre sfârșitul anului 2019.

Nu exista comentarii.

Ai ceva de zis?