Review – Microfon pentru birou, Trust Madell

Am căutat o bună perioadă de timp un microfon de calitate bună, care să aibă jack audio, deci la nevoie să poată înregistra sunetul și pe telefon. Căutările mele au fost ajutate de Trust, pentru că am primit la teste de la ei un microfon de calitate, care mi-a plăcut. În plus, are și jack audio, deci e cam ceea ce căutam.

Care e prețul și cât de bine se aude? Te invit să parcurgi review-ul pentru o părere completă, înainte de concluzia finală.

Cum arată?
Microfonul de la Trust arată destul de interesant. Are un aspect mai vintage, dar este construit din material plastic. Cablul pare solid, iar picioarele suportului sunt din plastic, dar aș fi apreciat dacă aceste picioare aveau capete aderente, din cauciuc, spre exemplu, si nu din plastic.

Ce se află în pachet?
Pe lângă microfon, în cutie am găsit suportul de microfon tip trepied, filtrul de sunet, adaptorul de 3,5 mm pentru microfon si căști, dar și manualul de utilizare și garanția.
Microfonul are deja cablul conectat, acesta având o lungime de 2,5 metri. Lungimea este suficient de mare pentru a pune microfonul pe masă ori pe birou pentru a-ți înregistra vocea, dar în același timp nu e prea mare, deci nu te poți încurca în cablu.

Cum se pornește?
Microfonul poate fi pornit foarte simplu. Îl conectezi la laptop/PC, îl pornești din comutator și cam asta e tot. Din acest moment, poți înregistra liniștit.
Ce mi-a plăcut e faptul că are jack de 3,5 mm, deci poți înregistra sunetul chiar și pe telefon. E drept, pentru acest lucru a fost nevoie de adaptorul din pachet, dar microfonul a funcționat fără probleme (testat pe un Samsung Galaxy S9+).

Cum se aude?
Microfonul se aude foarte bine. Îmi place că sunetul pe care îl înregistrează e unul clar, atât cel de pe laptop, cât și cel de pe telefon. Sunetul nici nu se compară cu cel înregistrat direct de telefon sau alt dispozitiv.

Concluzie
Merită microfonul Trust Madell banii?
La momentul actual, microfonul Trust Madell are un preț de 80 Lei și poate fi achiziționat de aici. Mie mi se pare un microfon foarte bun, care face toți banii. Dacă esti gamer, vlogger sau pasionat de clipuri, ți-l recomand.
Voi ce microfon folosiți?

Nu exista comentarii.

Ai ceva de zis?